HELGEDUGNAD 23-24. mars | Vil du bli med?

Vi starter lørdag kl 09.00 og avslutter med felles middag kl. 16.00. Lunsj kl 12.00. Søndag starter vi kl 12.00 og avslutter kl 16.00. Matbit kl 14.00.

Arrangementet er gratis og åpent for alle som vil jobbe med Håpets katedral. Denne helgen skal vi beslå bunnen på prammen med kobberplater. Det gjør vi for å beskytte treverket mot forråtnelse. Ta gjerne med hammer, tynt dor, knebeskyttelse (pute eller knebeskytter) og arbeidshansker. Til denne dugnaden trenger vi mange mennesker.

Vi trenger også håndtlangere, kakebakere og kaffekokere som kan bistå underveis. Har du lyst til å lage gryte eller suppe, bake en kake eller steke vafler – så vil det bli satt veldig stor pris på.

Påmelding innen onsdag 20.3 kl 12.00 på mail til siwamina@hopecathedral.no

Adresse: Mindre Alvs vei 2, Isegran på Kråkerøy, følg skilt til byggeplassen.

Vi oppfordrer folk til å bruke ferge sykle eller gå hvis det er mulig. Det er trangt om plassen på Isgran. Om du må kjøre, så er det noen plasser for biloppstilling til høyre for brua på Isegran. Det er også noen plasser ved Minnestøtta ved Smertu fergeleie.

Vi takker vår partner Helly Hansen Workwear, for supert arbeidstøy! Sjekk ut deres Facebookside: https://www.facebook.com/hhworkwear/

Navn *
Navn
Skriv her om du har noen spørsmål i forhold til dugnadshelgen.
Hvilke dager kan du bidra?
Du må gjerne komme begge dagene om du har mulighet!