Våre profileringsartikler

Her ser du en oversikt over våre profileringsartikler. Om du er interessert i ytterligere informasjon og/eller bilder av de forskjellige artiklene, er det bare å ta kontakt med oss! Du kan også besøke oss i våre kontorlokaler på Phønixbrygga 3, fra 09-15 hver dag.

Produktene kan sendes mot at mottaker betaler porto.

 
 
 

T-skjorter

Våre T-skjorter er av 100% bomull, og er fra Helly Hansen Work Wear. Den fine fargesirkelen som representerer FN’s bærekraftsmål er på forsiden, og Håpets katedral hviler godt på ryggen.

T-skjortene koster kr. 300,-, men kjøper du to får du de får 500,-. T-skjortene finnes i størrelsene Small til XXL.

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Se alle mål og delmål her. Håpets katedral har valgt bærekraftsmål nummer 14 og 17 som en ramme for prosjektet. Mål nummer 14 er livet under vann. Mål nummer 17 er samarbeid for å nå målene.

 

 

Bærenett

Vi har bærenett i 100% kraftig og slitesterk bomull. Den fine fargesirkelen som representerer FN’s bærekraftsmål er på den ene siden, og vår logo med “Sammen mot plast i havet” og FN’s bærekraftsmål nr. 14’s fisk svømmer på den andre siden. Her kan man velge hvilken side man ønsker å fronte fra dag til dag. Bærenettene koster kun kr. 100,-.

Se Dag Plaus fine tips om nettene her. Hva med å bytte ut buketten med et nett?

Hashtags på bærenettet: #håpforhavet #håpetskatedral #byggehåp

 

 
IMG_3612.jpg

Jakkemerker

Flotte, broderte merker som kan sys på jakken din, sykkelveska - eller et bærenett for eksempel. “Håpsbygger” og bærekraftssirkelen, mål nr. 14: Liv under vann. Målene er 6x6 cm.

Vil man bli med å skape nysgjerrighet gjennom merker som disse, er jo det et stort pluss for både oss - og for utfordringene vi jobber med. Oppmerksomhet og synlighet i håpets tegn!

Kr. 50- pr stykk.

 
 

Biekatedral

Biekatedralene er laget på dugnad av overskuddsmateriale fra prammen til Håpets katedral.

Insekter trives i død ved og gamle hule trær – men slike insektboliger er mangelvare mange steder. Vi er blitt for “ryddige” rett og slett. Vi håper at våre biekatedraler kan bidra til at biebestanden opprettholdes. Det er viktig for pollineringen.

Biekatedralene koster fra kr. 300 - 500,-.

Se en liten videosnutt om biekatedralene her.


IMG_2412.jpg

“Fjøla”

Skjærefjølene i norsk eik er produsert i samarbeide med Kirkens bymisjon.

“Sammen mot plast i havet” og Håpets katedral er brent inn på den ene siden av fjøla, og Kirkens bymisjons logo finnes på den andre siden. Her kan man velge hva man vil skjære hva på. Løk og grønt på håpet-siden for eksempel, og brød på kirke-siden. Fjøla kan leveres med en snasen gaveeske.

Fjøla koster kr, 250,-. Med gaveeske: kr. 270,-.


Håpshonning

Deilig og eksklusiv honning fra Bispegården, som smaker himmelsk. Honningen ble laget i forbindelse med Borg bispedømmes 50-års jubileum. Handling gir håp, for både bier og Håpets katedral.

“Mer himmel på jord”.

Honningen koster kr. 120,-.

IMG_3452.jpg