Nå kan du gi gavekort fra Håpets katedral!

Gaver med mening

Uttrykket «gaver med mening» blir ofte brukt når inntektene går til et godt formål. Gavene kan være både gjenstander og symbolske gavekort. Vår egen katedraldesigner Siw Amina har nå laget flere ulike gavekort, og vi håper du liker dem!

Når du gir bort et av våre kort/brev til venner eller familie, er du/dere med i det viktige arbeidet med å skape håp for havet. Gavebrevene er basert på tillit, og du velger selv hva du vil gi. Bruk knappen “Gi ditt bidrag” på denne siden og last ned designet du liker best.

Du kan sende kortene/brevene på e-post - eller printe ut på fint papir. Vi kommer også til å stå på julemarked i gamlebyen 1. og 2. desember, og vil ha med både gavekort og fjøler dit. Det kommer mer informasjon om dette etter hvert! Vi gleder oss!

Gi gjerne en tilbakemelding! Hvilket kort liker du best?.

Siw Amina Bech