Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær - ikke sant?

I dag var det mildt sagt surt på Isegran, men det stoppet ikke våre håpsbyggere fra å møte opp - vi er godt rustet for alle forhold! Skikkelig kos i bua under lunchen var det også. En av de frivillige lovte å ta med tyrkisk tradisjonsrett neste uke, med paprika og noe sterkt. Det var ikke så godt å forstå akkurat hva denne retten inneholdt, men det så godt ut på bildet han googlet frem. Denne ivrige karen snakker lite norsk, og ikke noe særlig mer engelsk heller - men vi finner måter å forstå hverandre på likevel. Tenk så heldige vi er!

Som dere ser er vi i gang med å kle prammen med kobber også. Det kommer mer informasjon om dette snart. Sjekk også ut helgedugnaden vår 23.-24. mars her - da trenger vi DIN hjelp! I morgen deler vi en liten video fra prammen. Følg med! Kanskje det frister å ta seg en tur? ;)