Kjole-cover-nett.jpg
 

 

#håpienkjole

- en morsom kampanje til inntekt for Håpets katedral!

En tredjedel av prosjektet “Håpets katedral” skal folkefinansieres, og vi håper at kampanjen «Håp i en kjole» kan bli en morsom og spennende måte å engasjere folk på!

“Håp i en kjole” inviterer til deltakelse gjennom å donere en kjole. Alle kjolene vil så få påsydd en fin merkelapp med “Håp i en kjole”-logo, og solgt videre til inntekt for Håpets katedral. Kanskje du har en kjole hengende - og kanskje du finner en ny hos oss? Vi ønsker ALLE slags kjoler: penkjoler, hverdagskjoler, vaskekjoler, bestemors gamle kjole - eller kjolen fra tante i Amerika. Også dåpskjoler, brudekjoler og bunader!

Vi ønsker at du skriver kjolens historie og sender den til oss. Last gjerne ned denne bakgrunnen om du har printer tilgjengelig, og skriv på den (PDF; A4 med 2 eksemplarer). Alle kjoler har sin unike historie, enten den er kjøpt på HM eller skreddsydd for en spesiell anledning. Kanskje har den vært et spesielt sted? Eller møtt noen spennende mennesker? La kjolen fortelle!

De aller fineste og spesielle kjolene vil auksjoneres bort for høystbydende. 

Lørdag 9. november åpner vi for kjolesalg og auksjon. En herlig kveld hvor vi samles, prøver kjoler og deler historier. Hvis interessen er stor, gjentar vi arrangementet på den internasjonale kvinnedagen 8. mars. 

Følg med, let i skapet - og bruk gjerne hashtaggen #håpienkjole

Følg gjerne “Håp i en kjole” på Instagram! @hapienkjole

 
 

Bli med!

Send din kjole til:

Håpets katedral, Phønixbrygga 3, 1607 Fredrikstad

Spørsmål og eventuelle innspill kan rettes til :

Et feminint kick-off for håpet og havet
AdobeStock_166734535.jpeg

 
HotPink.jpg