Helt BONANZA!

“-fra Williamsburg i New York til deg med ønsker om håp og lykke”

-kjolehistorie

Håp, kjoler, historier, forventninger, gjenbruk, glede, kø - budrunder. Hva kan man si etter lørdagens fest i aulaen, annet enn “helt bonanza”? Det var kø utenfor aulaen da kjolesalget åpnet, og kjolene flagret som trekkfugler mellom stativene - før de landet hos en ny kvinne som de ble med hjem. Det var en fryd å se! Fabulous!

Håp i mutterns kjole?

En veldig morsom vri var da datteren til Anne kom hjem med kjolen hun hadde kjøpt til seg selv, og det viste seg det var kjolen Anne hadde gitt til prosjektet. En historie i seg selv!

At vi har mange dyktige kakebakere blant våre frivillige, vitnet det fantastiske utvalget i kafeen om. Her kunne man stoppe opp, ta en prat, og nyte både kaffe og de deilige kakene. Det gikk kaker over en lav sko, og var stinn brakke foran disken omtrent med det samme. Anne og Solveig holdt en fin innledning om prosjektet og aksjonen. Da dørene åpnet var det litt som å tømme en trakt, men det satt fortsatt en god del igjen - deriblant en gjeng mannfolk som så litt småskremte ut over hva de hadde begitt seg ut på ;)

Auksjonen ble fyllt av småkaotisk håp og glede, og pengene fant veien til håpets katedral - i alt 85000,- kroner!

Gavekort til ukjente kvinner

Ekstra gøy var det å dele ut gavekort og kjoler til ukjente kvinner - i alt 50 gavekort ble gitt bort. I går var Blå kors innom og hentet en hel kolleksjon som skal brukes til deres julebord på Slippen.

Alt i alt en STRÅLENDE dag!

Tusen takk til alle som deltok; besøkende, frivillige, gamle og nye kjoleeiere - dette hadde ikke blitt til dagen det ble uten dere. Sammen skapte vi “Håp i en kjole”!


 
 
Tone