Håp i en kjole

Håp er en drivkraft og motivasjon til handling - både for Håpets katedral og kampanjen «Håp i en kjole». En tredjedel av prosjektet “Håpets katedral” skal folkefinansieres, og vi inviterer nå til en annerledes måte å samle inn penger til havet.

“Håp i en kjole” inviterer til deltakelse gjennom å donere en kjole. Alle kjolene vil få påsydd en fin merkelapp med “Håp i en kjole”-logo, og solgt videre til inntekt for Håpets katedral. Kanskje du har en kjole hengende - og kanskje du finner en ny hos oss? Vi ønsker ALLE slags kjoler: penkjoler, hverdagskjoler, bestemors gamle kjole - eller kjolen fra tante i Amerika. Også dåpskjoler, brudekjoler, gallakjoler og bunader!

Vi ønsker også at du skriver kjolens historie, og at vi får den sammen med kjolen. Alle kjoler har sin unike historie, enten den er kjøpt på H&M, eller skreddsydd for en spesiell anledning. Kanskje har kjolen vært et helt spesielt sted? På ball? Stevnemøte? Eller møtt noen spennende mennesker? La kjolen fortelle! 

Lørdag 9. november blir det kjolefest på Fredrikstad bibliotek. En herlig kveld hvor vi samles, prøver kjoler og deler historier. De aller fineste og spesielle kjolene vil auksjoneres bort for høystbydende. Da vil det være mulig å by fra andre steder av landet også – da auksjonen vil være tilgjengelig via nett.

Kjole til ukjent kvinne

Håp i en kjole er for alle. Menn kan også kjøpe kjoler, og om ikke til seg selv så til kona, mor, en venninne - eller til en ukjent kvinne. Vi gleder oss allerede til å dele ut gavekort til Frelsesarmeen, frivillighetssentralen, Kirkens bymisjon, Blåkors og andre som kan gi disse videre til “de ukjente kvinnene”.

Hvis du vil kjøpe en kjole til en ukjent kvinne, kan du gjøre det allerede nå via vår VIPPS. Velg da “Kjole til ukjent kvinne” fra listen som dukker opp.

 
0AD1FD12-700F-4D46-A44B-A7AEC2BD76E9.JPG

Kjole til en

ukjent kvinne | VIPPS 575603

Kjolene strømmer på!

Vi har fått kjoler fra Helene Bøksle, Toppen Bech, Monica Isakstuen, Lisa Tønne, Tora Ørdal Mikkelborg og Lisa Aisato for å nevne noen. Og ikke nok med det - det er kjoler på vei over grensen også.

Vil du hjelpe oss?

Flere har tilbudt seg å spre plakater, så her kan du laste den ned - om du vil dele. Følg også “Håp i en kjole” på Instagram: @hapienkjole

Let i skapet dere - og bruk gjerne hashtaggen #håpienkjole


Vi har fått inn mange fine kjoler allerede! Her er noen bilder fra vår instagramkonto:

Siw Amina Bech