Solskinn over dugnadsgjengen!

I dag skinte sola på Isegran. Elever fra Kråkerøy Ungdomsskole spikket nagler, dugnadsgjengen bygde pram og andre frivillige koste seg med pølser og vafler. 

Anledningen var at gavesjef i Sparebankstiftelsen DNB, Sissel Karlsen, kom til byggeplassen til Håpets katedral på Isegran, for å overrekke en gavesjekk på hele to millioner til prosjektet.  Dette er andre gang at Stiftelsen gir en formidabel gave til gjennomføringen av prosjektet. I 2018 mottok Håpets katedral en million, mens prosjektet nå tilgodeses med hele to millioner. Årets bevilgning vil gå til bygging av prammen som skal huse katedralen. 

I sin tale sa Karlsen; - hvorfor ønsker vi å støtte akkurat dette prosjektet? Det å bygge en katedral av plast fra havet er et annerledes prosjekt i forhold til å mobilisere mot forurensing av havet. Kombinasjonen av initiativtaker Solveig Egelands enorme pågangsmot og dugnadsviljen i prosjektet gjør at Stiftelsens ønsker å satse videre på dette prosjektet. 

Initiativtaker Solveig Egeland var overveldet og lykkelig og roste de frivillige som er med og bygger hver onsdag. Uten dere hadde vi ikke fått dette til, sa hun

Få et innblikk i dagen på NRK, nyhetene 18.45!!

Siw Amina Bech