Reine idyllen på Isegran!

Årets hittil beste vårtegn var å se masse blide folk ute på byggeplassen, i ny outfit fra Helly Hansen Workwear!! Er vi heldige eller? Ikke noe problem å jobbe ute uansett da, når man er så godt polstret, men det er jo ekstra hyggelig når sola varmer og smilene brer seg i takt med gradestokken. Vi har jo sett antydninger til den allerede. Vinterslapp og litt ertende har solskiva møysommelig dratt seg opp over horisonten, og i dag kastet den vårlige skygger under prammen. Herlig!

Hva man si om de nye arbeidsantrekkene da? Her kombineres virkelig knæsje farger, trend- og design, med de svært forskjellige vær- og arbeidsforhold som arbeidsklær skal fungere i. De både ser bra ut og beskytter håpsbyggerne våre. Da kan vi jo ikke noe annet enn å smile.

Sjekk ut Helly Hansens Facebook-side!